Da li je tačno da elektronski servisi poreske uprave od maja funkcionišu isključivo preko aplikacije ePorezi, a ne preko internet pretraživača?

Za pristup elektronskim servisima Poreske uprave „ePorezi" više se ne koriste direktno internet pretraživači (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox Mozilla, ...) već isključivo nova aplikacija „ePorezi".

Poreska uprava je u svom saopštenju objavljenom na sajtu http://www.poreskauprava.gov.rs/  25. maja 2017. godine informisala obveznike da će se ubuduće za pristup elektronskim servisima na portalu "ePorezi" koristi jedinstvena, specijalno dizajnirana aplikacija ePorezi, koja je besplatna i može se preuzeti sa sledećeg linka: http://eporezi.itsinbox.com/eporezi_setup_v1.0.exe, čime se pristup isključivo vrši preko ove aplikacije, a ne preko internet pretraživača.

Aplikacija ePorezi se instalira na lokalni računar korisnika i nakon pokretanja i unosa PIN-koda Kvalifikovanog elektronskog sertifikata pristupa se portalu "ePorezi".

Elektronski servisi na portalu "ePorezi" dostupni su od sada svakog dana u periodu od 6 časova ujutro do 24 časa u ponoć.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!