Žensko preduzetništvo

23 preduzetnice u konkurenciji za nagradu "Cvet uspeha za ženu zmaja"

U konkurenciji za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ nalaze se 23 preduzetnice.

Udruženje poslovnih žena Srbije će po jedanaesti put dodeliti nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu ove godine je 23 kandidatkinje iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na samoj svečanosti dodele nagrade 26. oktobra 2017. godine u Operi i teatru „Madlenianum“ u Beogradu.

Kao i ranijih godina, priznanja će biti dodeljena u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“. Komisija zadržava pravo da osim u osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima gde su postignuti najbolji rezultati.

Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji.

U prethodnih deset godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 112 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremene proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!