Projekti

21. Beogradski ekonomski forum Srbije - 4. i 5. oktobra

Forum se odrzava u partnerstvu sa kompanijom Visa, a pod pokroviteljstvom Saveta stranih investitora i predstavlja važan skup za region i svake godine privlači pažnju širokog auditorijuma baveći se aktuelnim temama vezanim za Republiku Srbiju, sa posebnim akcenatom na privredni rast i razvoj, kao i pristupanje Srbije Evropskoj uniji.

Srbija, kao deo regiona, predstavlja značajan faktor saradnje i interakcije sa susednim državama, s tim u vezi će Forum i ove godine okupiti veliki broj govornika, panelista i učesnika iz regiona, kao i važne predstavnike međunarodne zajednice.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da predstavimo dosadašnje potvrdjene govornike kako iz Srbije, tako i iz regiona i sveta. Među govornicima koji će se obratiti na konferenciji su prof. dr Zorana Mihajlović,  Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike; Ivica Dačić, Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije; Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture; Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova; Christian Schmidt, visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini; Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave; i ministar bez portfelja Nenad Popović. Vladimir Bilck, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju; Nikola Dimitrov, potpredsednik vlade Severne Makedonije za evropske integracije; Radmila Šekerinska, ministarka odbrane Republike Severne Makedonije; Evarist Bartolo, ministar spoljnih poslova Republike Malte; Ben Haddad, direktor Centra Atlantskog saveta za Evropu; Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu; Među ambasadorima govornicima, na Forumu će govoriti NJ.E. gospodin Emanuele Giaufret, ambasador delegacije Evropske unije u Srbiji; NJ.E. gospodin Urs Schmid, ambasador Švajcarske u Srbiji; NJ.E. gospodin Sian MacLeod, ambasador Velike Britanije u Srbiji; NJ.E. gospodin Carlo Lo Cascio, ambasador Italije u Srbiji; 

Forumu će svoj pečat dodati gospodin Jelica Minić, predsednica Evropskog pokreta u Srbiji; gospodin Sander van Rootselaar ispred kompanije Turk Stream; Alessandro Bragonzi, šef regionalne kancelarije Evropske investicione banke za Zapadni Balkan, kao i mnogi drugi cenjeni govornici.

Za više informacija o Forumu, ucesnicama i satnici posetite sajt www.economicsummit.rs

Sponzori ovogodišnjeg Foruma su: Eurobank, Komercijalna banka, kompanija TurkStream i Roche.

Medijski sponzori Beogradskog ekonomskog foruma su Tanjug i portal Ekapija.

Organizator 21. Beogradskog ekonomskog foruma jeste kompanija TGI Group International koja je osnovana 2000. godine u Republici Srbiji i od tada pruža niz usluga u oblasti korporativnih komunikacija u našoj zemlji. U saradnji sa matičnim preduzećem SGT u Atini, TGI Group International je vodeća kompanija u organizovanju konferencija i pružanja konsultantskih usluga za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili ojačaju svoje prisustvo na tržištu Srbije i regiona.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!