Vesti dana | Projekti

15 GODINA ZAJEDNO STVARAMO BOLJI SVET - Objavljen je konkurs za petnaestu, jubilarnu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za petnaestu, jubilarnu VIRTUS nagradu za filantropiju.

Srbija dobija dva nova nacionalna parka

Područja Stare planine i planina Kučaj-Beljanice od sada su pod najvišim stepenom zaštite države, jer je pokrenut postupak njihove zaštite i to kao nacionalnih parkova.

EU podrška razvoju turizma Topolе i Oplencа

Evropska unija, koja od 2019. godine kroz projekat „EU za kulturno nasleđe i turizam“ radi na podizanju turističkih kapaciteta Istočne Srbije, odlučila je da od 2022. godine uključi u ovaj projekat i opštinu Topola u centralnoj Srbiji.

Ugovoren projekat za program IPA 2017

Republika Srbija je uspešno i u planiranom roku završila ugovaranje projekata za program IPA 2017 i to sa stopom ugovaranja od 99.3%.

Divan prizor u Topoli: Mesta za još 60 mališana u vrtiću

Zajedničkom akcijom Novak Đoković Fondacije, kompanije dm drogerie markt i drugih partnera, otvoren je novi objekat sa idealnim uslovima za rast i razvoj najmlađih.

Prelaz na Horgošu dobija proširenje za šest novih saobraćajnih traka

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović potpisao je Ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji graničnog prelaza Horgoš 1 na teritoriji opštine Kanjiža sa predstavnicima kompanije Jadran d.o.o., koja će biti izvođač na ovom projektu.

Otvoreni Balkan: Više posla i trgovine, manje birokratije i nerazumevanja

Privreda i građani Srbije, Albanije i Severne Makedonije uskoro će moći da lakše trguju, putuju, međusobno zapošljavaju deficitarne kadrove i brže se ekonomski integrišu u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

STARTUJ PAMETNO - Novi program podrške Fonda za inovacionu delatnost

Razvijate prototip? Potrebna su Vam sredstva? Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je novi program podrške za perspektivne timove i mikro preduzeća koji nastoje da potvrde da su na pravom putu da osvoje tržište.

Beograd dobio 225 Pančićevih omorika

Sadnjom srpske autohtone vrste četinara, emisija ugljen-dioksida biće smanjena za do 5,5 tona godišnje.

Uspešno održan uživo SPEED BUSINESS MEETING

Uz poštovanje epidemioloških mera, održan je još jedan Speed business meeting u organizaciji četiri poslovna udruženja evropskih zemalja u Srbiji.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!