Vesti dana | Hardver

Roboti poneli olimpijsku baklju u Južnoj Koreji

Samo dva meseca pre nego što će se Zimske olimpijske igre održati u Pjongčangu u Južnoj Koreji, olimpijska baklja putuje zemljom, te prolazi kroz ruke sportista, članova dečjih bendova, te ponosnih građana.

Hardverski novčanik za sigurno čuvanje kriptovaluta

Digital Bitbox je hardverski digitalni novčanik, koji bezbednost digitalnih valuta podiže na potpuno novi nivo, te predstavlja drugi faktor za autentifikaciju koji kombinuje sigurnost offline čuvanja sa udobnošću softverskih digitalnih novčanika.

ADATA predstavlja UV100F, poseban praznični USB fleš disk    

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je UV100F, specijalno izdanje USB fleš diska, posebno dizajnirano za predstojeću sezonu praznika.

Tim srpskih naučnika osmislio možda najbolji sistem zaštite kartica

Tim srpskih naučnika u Institutu za fiziku u Zemunu osmislio je "teslagram", najbolji vid zaštite na svetu.

Dell EMC proširio ponudu All-Flash Midrange skladištenja

Dell EMC proširuje svoj vodeći tržišni portfolio za skladištenje midrange vrednosti sa novim SC All-Flash uređajima koji pružaju vrhunske performanse i usluge koji doprinosi modernizaciji centra za prenos podataka.

ADATA predstavlja i-Memory AI720 iOS OTG USB fleš disk

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je i-Memory AI720, moderan i elegantan fleš disk.

ADATA predstavlja UV220 i UV320 USB fleš diskove    

Klasična prenosivost podataka u kompaktnom kućištu bez poklopca, sa intuitivnim konektorima koji se izvlače.

Srpske solarne klupe stigle i u Abu Dabi

Srpska kompanija PetroSolar isporučila je Ujedinjenim Arapskim Emiratima prve modele svojih pametnih klupa koje se napajaju solarnom energijom, a klupe su postavljene u Masdar parku u Abu Dabiju.

Elon Mask omogućio besplatno rudarenje u Tesla S automobilu?

Elon Mask je koncept rudarenja bitkoina podigao na potpuno novi nivo.

Koji uređaj će zameniti pametni telefon?

Život danas teško može da se zamisli bez različitih uređaja, a naročito pametnih telefona koji se koriste za sve od obavljanja razgovora do finansijskih transakcija.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!