Projekti

VEBINAR: SAMOMOTIVACIJA KROZ LIK I DELO MIHAJLA PUPINA - 29.04.

Business Intelligence Institute organizuje Vebinar „Samomotivacija kroz lik i delo Mihajla Pupina“ u sredu 29. aprila od 14:00 do 15:00 časova. Prijave su u toku.

Business Intelligence Institute Vas sa zadovoljstvom poziva da uzmete učešće na vebinaru “Samomotivacija kroz lik i delo Mihajla Pupina” koji ima za cilj da polaznicima ponudi novu perspektivu samomotivacije analizirajući život jednog od najvećih inovatora svih vremena.

Kroz predavanje o Pupinu želeli bismo da na kreativan način ukažemo koliko je ovaj velikan bio spreman na lična odricanja, rizike, koliko je ulagao u lični razvoj, ali i posedovao visok nivo empatije, etike i dobročinstva.

Neka od pitanja kojima ćemo se baviti na vebinaru su:

· Šta je motivisalo Pupina da se uputiti za Ameriku i okuša svoju životnu sreću?

· Šta je Mihajla inspirisalo da prevaziđe lične krize i na koji način je to radio?

· U današnjim kriznim uslovima se dosta govori o humanosti. Da li je Pupin bio filantrop? Ukoliko jeste, na koji je način to pokazivao?

· Najveći inovatori su najvažnije izume kreirali u izloaciji. Na koji način je izolacija uticala na Pupinovo kreativno stvaralaštvo?

Vebinar se održava u sredu 29. aprila od 14:00 do 15:00h. Prijavu možete izvršiti putem LINK-a, ili mejlom na office@bii.rs. Link za vebinar ćemo Vam poslati 28.4. Za vebinar se ne naplaćuje kotizacija.

Predavanje ima za cilj da učesnicima osnaži motivaciju, ali i da ih upozna za stvaralaštvom jednog od najvećeg velikana Srbije.

Prijave traju do 28.04. do 17h. Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite na office@bii.rs ili putem telefona 062 23 83 06.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!