Bez kategorije

Svetski dan knjige - 30 posto popust na izdanja "Arhipelaga"

Izdavačka kuća "Arhipelag" povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava omogućava kupovinu knjiga u izdanju "Arhipelaga" po klupskom popustu od 30 odsto u periodu od 20. do 27. aprila.

Izdavačka kuća "Arhipelag" povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskih prava, u okviru kampanje za promociju čitanja "Čitanje je priča za svaki dan" omogućava svim članovima Narodne biblioteke Srbije, članovima univerzitetskih i specijalizovanih biblioteka u Srbiji, kao i članovima bilo koje javne biblioteke u Srbiji, kupovinu knjiga u izdanju "Arhipelaga" po klupskom popustu od 30 odsto u periodu od 20. do 27. aprila.

Zainteresovani članovi Narodne biblioteke Srbije, univerzitetskih i specijalizovanih biblioteka u Srbiji, kao i mreže javnih biblioteka u Srbiji popust mogu ostvariti u Klubu čitalaca Arhipelag, svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem bilo gde da ste u Srbiji, posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili posredstvom e-maila: klub@arhipelag.rs.

Članovi biblioteka prilikom porudžbina treba da navedu broj članske karte i naziv biblioteke čiji su član. Kampanju za promociju čitanja "Čitanje je priča za svaki dan" "Arhipelag" je pokrenuo povodom deset godina od svog osnivanja.

Polazeći od uverenja da su knjige naša svakodnevica i da je čitanje priča za svaki dan, "Arhipelag" kroz kampanju "Čitanje je priča za svaki dan" želi da pokaže da je knjiga prirodni deo svih dobronamernih aktivnosti i da uz pomoć dobrih knjiga možemo da osmislimo i sopstvenu svakodnevicu i sopstvenu poziciju u njoj.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.