26. Mar 2017.
Home / Vesti / Najnovije vesti iz Srbije / Studentima Beogradske Bankarske Akademije omogućena praksa u “AIK banci”
aik banka

Studentima Beogradske Bankarske Akademije omogućena praksa u “AIK banci”

“AIK Banka” je potpisala ugovor o saradnji sa Beogradskom Bankarskom Akademijom, čime će se studenatima ove obrazovne ustanove omogućiti da pohađaju stručnu praksu u “AIK Banci”.

U prostorijama Beogradske Bankarske Akademije održano je svečano potpisivanje ugovora, koji je ispred “AIK Banke” potpisala predsednica Izvršnog odbora Jelena Galić, dok je ispred Beogradske Bankarske Akademije ugovor potpisao dekan fakulteta dr Hasan Hanić.

Saradnjom sa Beogradskom Bankarskom Akademijom, “AIK Banka” će pružiti priliku studentima da teorijsko znanje pretvore u praktično, i započnu građenje karijere.

Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo je “AIK Banci” priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin “International Banker”, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je “AIK Banci” u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.

Pročitajte još

Dačić ponovo želi premijersku fotelju

Dačić ponovo želi premijersku fotelju

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi slagao kada bi rekao da ga ne zanima funkcija premijera.