1. May 2017.
Home / Vesti / Najnovije vesti iz Sveta / Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori stižu u Evropu
Sony

Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori stižu u Evropu

 

Nova serija televizora nudi fantastičan kvalitet slike, unapređen Sony 4K HDR procesor X1 Extreme, pionirski zvučni sistem Acoustic Surface i inovativni dizajn.

Sa više od osam miliona samosvetlećih piksela, OLED A1 televizori donose znatno obogaćeno vizuelno iskustvo sa prikazom bez zamućenja, širokim uglom gledanja, upečatljivim nijansama crne boje, bogatim i živopisnim koloritom, kao i dinamičnim kontrastom.

Tehnologija za ozvučenje Acoustic Surface omogućava emitovanje moćnog zvuka iz samog ekrana i omogućava sinhronizaciju slike i zvuka iz svih uglova, čak i ukoliko je gledalac sasvim sa strane.

Novi BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori podržavaju HDR standard koji reprodukuje dramatičan kontrast, a unapređeni Sony 4K HDR procesor X1 Extreme dodatno poboljšava preciznost prikaza boja, kontrast i jasnoću.

BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizore pokreće Android TV operativni sistem koji donosi filmove, serije i na hiljade aplikacija, olakšavajući uživanje u televizijskom programu, gejmingu ili preuzimanje sadržaja.

Televizori će biti dostupni za porudžbinu u maju 2017. kod izabranih dilera, a u ponudi u prodavnicama će biti od juna 2017. godine.

Pročitajte još

indija

MMF:Indija bi mogla biti četvrta ekonomija u svetu

Indija bi, sedam decenija nakon što je stekla nezavisnost, mogla da zaseni svog bivšeg kolonijalnog vladara. Ta zemlja mogla bi ove godine da istisne Ujedinjeno Kraljevstvo iz "društva" vodećih pet ekonomija sveta, prema novoj analizi Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o projekcijama rasta.