Preduzetnistvo i MSP

Alternativni način finansiranja razvoja konačno u Srbiji

Novo na finansijskom tržištu Srbije – veb platforma Investing in idea kao alternativni način finansiranja.

Najbolji šefovi daju fleksibilno radno vreme, proizvoljne plate, odmor o trošku firme

Možda vam na prvu reč "voleti" i "šef" ne idu dobro zajedno, ali znajte da je i to moguće. Stefan Arstol, Filip Zifer, Mark Štofel i Li Mekatir svojim radnicima obezbeđuju slobodu u radu, fleksibilno radno vreme, odmor o trošku firme i mnoge druge pogodnosti kojima zaslužuju laskavu titulu najboljih šefova na svetu.

Virtuelni asistent - zanimanje budućnosti

Savremeni trendovi poslovanja iznedrili su nova zanimanja među kojima je i posao virtuelnog asistenta koji u Srbiji i dalje predstavlja pravu misteriju.

Otvoren konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija raspisuje konkurs za jedanaestu po redu VIRTUS nagradu za filantropiju uz podršku Evropske unije, Fondacije Č.S. Mot i Fondacije braće Rokfeler (RBF). 

Subvencijama do biznisa: Podsticaji vredni oko tri miliona evra

Nakon što su sve analize pokazale da su najveći korisnici subvencija stranci, Ministarstvo privrede promenilo je pravila.

Milion dinara za najbolju biznis ideju

Fondacija za mlade talente grada Beograda i Savet za zapošljavanje raspisali su konkurs za najbolju biznis ideju u 2018. godini, a prijave su otvorene do 5. februara.

Šest marketinških trendova za 2018. godinu

Stručnjaci tvrde da će ovih šest marketinških i komunikacijskih trendova pomoći brendovima i kompanijskim komunikatorima da postignu proboj za kojim žude u 2018. godini.

10 Najprofitabilnijih oblasti za započinjanje sopstvenog biznisa

Uzbuđeni ste da započnete sopstveni posao. Možda imate ideju, ili ste samo fascinirani idejom lansiranja i rasta sopstvenog preduzeća. Voljni ste da preduzmete neke rizike, kao što ste napustili trenutni posao ili idili bez ličnih prihoda na neko vreme. Ali postoji jedna logistička prepreka koja vas zaustavlja: ​​nemate puno novca.

Tokom 2017. u Srbiji osnovano oko 2.000 programerskih firmi

Podaci pokazuju da je ukupan broj aktivnih privrednih subjekata, koja se bave delatnošću računarsko programiranje 8.634, što je oko dva odsto ukupnog broja aktivnih preduzeća u domaćoj privedi.

Majkl Novograc pokreće investicionu banku za kriptovalute i blokčejn

Milijarder Majkl Novograc predstavio je planove za pokretanje investicione banke koja bi omogućavla investiranje zasnovano na kripto valutama i blokčejnu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!