Predstavljamo

Predstavljen novi Tesla televizor

Uz zvuke Lene Kovačević, na simboličnom mestu, u restoranu "Tesla", predstvaljen je novi Tesla S901 powered by Android TV.

Na promociji održanoj u beogradskom restoranu “Tesla”, novinarima su se obratili Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade, kao i Marko Bratić direktor operacija za brend Tesla u Comtrade distribuciji.

Neke od prednosti Tesla S901 powered by Android TV-a su Android TV operativni sistem, Integrisana konzola i gratis game pad, Google Cast – tehnologija koja Tesla S901 televizorima omogućava bežičnu vezu mobilnim uređajima i kućnim računarima, Voice Control i Magic remote control, Hardverska snaga i ultra brzi odziv, UHD (4K) panel, Integrisan Soundbar sa DTS i Dolby Digital sertifikatom, Intuitivni interface i Atraktivni dizajn.

Što se tiče unutrašnjih komponenata ima procesor Cortex A53, 2,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.Tesla S901 televizori su opremljeni ekranima 4K UHD rezolucije, sa Direct LED pozadinskim osvetljenjem. Drugim rečima, više od 8 miliona piksela kreira neverovatno oštru sliku. Dinamički kontrast je 100.000:1, osvetljenost od 300 cd/m2 i uglovi vidljivosti su od 176/176 stepeni (horizontalno/vertikalno).

Tokom promocije, da zvukovni ugođaj bude potpun, što je i jedna od prednosti ovog televizora, pobrinula se naša poznata pevačica Lena Kovačević koja je zavabaljala goste, dok je program vodio Miloš Milovanović.

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!