Poslovni događaji | Obrazovanje i posao

Digitalizacija , elektronski dokument, kancelarijsko i arhivsko poslovanje

Seminar digitalizacija , elektronski dokument, kancelarijsko i arhivsko poslovanje namenjen je kompanijama i organizacijama koje kod svojih zaposlenih žele da unaprede znanje o arhivistici, arhiviranju dokumentacije, elektronskim dokumentima, elektronskim arhivima i svim servisima koji se odnose na pomenute oblasti.

Interaktivni seminar - Alati sales kontrolinga

Ovaj interaktivni seminar održaće se 19.aprila 2018. u hotelu Heritage****

SEMINAR : „PODRŠKA RAZVOJU MSP“

Seminar traje dva dana (30.-31. mart), a predviđene su interaktivne radionice tokom kojih će učesnicima biti predočena teorijska znanja, praktična iskustva i data jasna  usmerenja i sugestije za implementaciju alata i modela iz velikih medjunarodnih i domaćih korporacija koje mogu da koriste u unapredjenju funkcionisanja malih i srednjih preduzeća.

Psihološke osnove uspešne prodaje - iskustveno edukativna radionica

Ostvarenje prodajnih ciljeva presudno zavisi od stanja psihološke izgrađenosti članova prodajnog tima. WINGSconulting treninzi budućih prodajnih pobednika polaze od važne a vešto skrivene činjenice: Prodavci se plaše prodaje.

Beogradski sajam zapošljavanja i praksi

Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje pozvala je nezaposlene sugrađane na veliki Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, koji će biti održan 21. februara 2018. godine u Domu omladine Beograda, od 10 do 16 sati.

Sajam poslova i praksi za mlade inženjere JobFair17

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair17 - Kreiraj svoju budućnost!" održava se danas i sutra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

25.10.2017. - Modeli zarada i metode procene uspešnosti zaposlenih

Obuka koja će Vam pomoći da povećate kvalitet i efikasnost!

23.10.2017. - Konstruktivna komunikacija

Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o tome na koji način učesnici sa svoje strane doprinose, odnosno ne doprinose komunikaciji sa klijentima,

23.10.2017. - Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

CISSP je globalno priznata sertifikacija na tržištu informacione sigurnosti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!