Poslovni događaji

Izrada planova za poslovnu godinu - 23.11.2017.

Privredna komora Srbije, sektor preduzetništva organizuje radionicu na temu „Izrada planova za poslovnu godinu“, koja će se održati u četvrtak, 23. novembra 2017. godine u sali 4, sa početkom u 10:30 časova u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15 u Beogradu.

VIP Mobile AgTech Hackathon - 17-19. Novembar 2017.

Vip mobile i ICT Hub organizuju prvi AgTech hakaton u Srbiji sa temom „Digitalizacija poljoprivrede“.

Od IDEJE do KOMPANIJE: 13. NetWorking Day – Poslovni susreti

Postoje ljudi koji imaju ideje, ali ih nikada ne realizuju. Postoje i oni koji u svoje ideje veruju. O tome kako nastaju ideje za pokretanje posla, i kako se razvija i kreira uspešna kompanija razgovaraće se na  14. NetWorking Day – Poslovnim susretima u Novom Sadu.

Iz Francuske, s ljubavlju - Da li ste spremni za Francusku nedelju?

U organizaciji Francusko-srpske privredne komore, u periodu od 16. do 23. novembra, u Beogradu će i ove godine biti održana „Francuska nedelja“, manifestacija koja obuhvata niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja.

Međunarodni samit: Hidropower Balkans - 15.17.11.2017.

Međunarodni samit i izložba "Hidropower Balkans 2017" je profesionalna platforma koja okuplja ministre, investitore, donosioce odluka vodećih hidroelektrana i inicijatore investicionih projekata, kao i regulatore, da konsoliduju napore usmerene ka efikasnoj implementaciji ključnih projekata za izgradnju i rekonstrukciju hidroelektrana na području Balkana.

Forum hotelijera 10.11.

Jedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelskih menadžera u Srbiji - 14. Forum hotelijera, biće održan u petak, 10. novembra 2017. godine, u beogradskom hotelu Falkensteiner. 

Konferencija o preduzetništvu mladih 8. novembra u Beogradu

Regionalna konferencija o preduzetništvu mladih Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, biće održana u sredu, 8. novembra, u Beogradu.

Sajam poslova i praksi za mlade inženjere JobFair17

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair17 - Kreiraj svoju budućnost!" održava se danas i sutra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

"MLADI I PRIVREDA – KAKO DO USPEŠNOG BIZNISA?" - 07.11.

Savet za omladinsko preduzetništvo Privredne komore Srbije u saradnji sa EU info centrom, Delegacijom Evropske unije u Srbiji i kompanijom Metro Cash & Carry Srbija organizuju dan otvorenih vrata „Mladi i privreda – Kako do uspešnog biznisa“, u okviru kampanje za mlade „Evropa za tebe“.

Konferencija Beogradske berze 7. novembra

Beogradska berza 7. novembra organizuje tradicionalnu međunarodnu konferenciju “Upgrade in Belgrade 2017.”, saopšteno je sa berze.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!