Poslovni događaji

Međunarodni ICT Summit 2018 u Srbiji

Predstojeći međunarodni SEE-IT samit, od 7. do 9. novembra 2018. godine u NovomSadu, predstavlja B2B i Matchmaking za svetsku ICT industriju koju organizuje Enterprise Europe Network.

Konferencija E-trgovina 2018.

Specijalizovan skup namenjen privredi pod nazivom Konferencija E-trgovina je posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog e-commerce i e-business tržišta, biće održan 26. i 27. aprila u hotelu Elitte Palić, na Paliću.

Prijavite se za Sarajevo Business Bridge Award - Dodela priznanja 25. aprila

Sarajevo Business Forum (SBF) otvorio je konkurs za Sarajevo Business Bridge Awards, priznanja za kompanije i pojedince iz čitavog regiona koji su pokazali izvanredne rezultate u poslovanju i čiji rad ima pozitivan uticaj na društvo. 

Digitalizacija , elektronski dokument, kancelarijsko i arhivsko poslovanje

Seminar digitalizacija , elektronski dokument, kancelarijsko i arhivsko poslovanje namenjen je kompanijama i organizacijama koje kod svojih zaposlenih žele da unaprede znanje o arhivistici, arhiviranju dokumentacije, elektronskim dokumentima, elektronskim arhivima i svim servisima koji se odnose na pomenute oblasti.

Seminar Međunarodna trgovina - Uvoz-izvoz

Ako ste zainteresovan za spoljnu trgovinu , razmišljate o samostalnom organizovanju uvoza-izvoza ili poslujete u oblasti spoljno-ekonomske aktivnosti, možete da poseti ovaj seminar koji se održava 20.aprila u Privrednoj komori Beograda.

Finansije u praksi od A do Š

Program iz oblasti finansija namenjen poslovnim ljudima – postojećim i budućim.

Međunarodni naučno-stručni skup o prostornom razvoju

Asocijacija prostornih planera Srbije i Geografski fakultet Beograd sedmi put organizuju međunarodni naučno-stručni skup "Lokalna samouprava u planiranju i uređenju prostora i naselja: Geneze i perspektive prostornog razvoja" 19. i 20. aprila 2018. godine u Trebinju.

Međunarodni sajam nameštaja Sarajevo4Walls od 12. do 15. aprila

Međunarodni sajam nameštaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - Sarajevo4Walls održaće se od 12. do 15. aprila, u dvorani H. A. Samaran u Sarajevu. 

Novi Lideri u Beogradu

Omladinska organizacija AIESEC će 27. aprila u Beogradu organizovati finalnu konferenciju Novi Lideri, koja se pored Beograda održava u još 11 gradova u Srbiji u sklopu projekta "Novi Lideri 2018".

Interaktivni seminar - Alati sales kontrolinga

Ovaj interaktivni seminar održaće se 19.aprila 2018. u hotelu Heritage****

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!