Svet građevinarstva-nekretnina

Ponuda nekretnina - Top 5 agencije "Kaća Lazarević Nekretnine"

Iz svoje bogate ponude agencija "Kaća Lazarević Nekretnine" izdvojila je pet atraktivnih stanova.

Divno opremljen stan u Molerovoj.

Stan u Molerovoj ulici je površine 140 kvadratnih metara, 1/5. Poseduje centralno grejanje i lift, a po strukturi je četvorosoban. Odličan je za staovanje, ali i za poslovni prostor. Cena mesečnog zakupa je 1.000 EUR.

Divan luksuzan stan u centru Beograda.

Nalazi se u ulici Kralja Petra, na površiniod 90 kvadratnih metara, 3.0, 4/6 spratu. Poseduje centralno grejanje i lift. Cena mesečnog zakupa iznosi 1400 EUR.

Odlična poslovna zgrada u srcu Vračara. 

Zgrada ima površinu od 1.550 kvadratnih metara i sastoji se od prizemlja i 4 sprata. Prostor je podeljen na dvadesetak kancelarija. Poseduje rampu za invalide, garažna mesta, centralnu klimu, terasu od 100 kvadratnih metara. Mesečni zakup košta 15.000 EUR.

Odličan namešten stan u blizini Botaničke bašte.

Stan se nalazi u Dalmatinskoj ulici. Ima površinu od 115 kvadratnih metara, 3/6, centralno grejanje, lift i parking mesto. Mesečni zakup iznosi 600 EUR (sa garažom).

Odličan namešten stan u centru Beograda.

Namešten stan u Dalmatinskoj ulici, površine 132 kvadratna metra, 4.0, 4/6 spratu. Stan poseduje centralno grejanje i lift. Cena mesečnog zakupa iznosi 900 EUR.

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o.http://www.kacalazarevic.com

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o. je novoosnovana agencija sa tri licencirana agenta koja se bavi stručnim poslovima u prometu i zakupu nepokretnosti a sve u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!