Svet građevinarstva-nekretnina

Ponuda nekretnina - Top 4 agencije "Kaća Lazarević Nekretnine"

Iz svoje bogate ponude agencija "Kaća Lazarević Nekretnine" izdvojila je četiri atraktivna stana.

Stan u Vlajkovićevoj

Salonski troiposoban stan u predratnoj zgradi u delu Vlajkovićeve ulice kod Narodne Skupštine. Stan ima 116m2 na odličnoj je poziciji, dvostran je i osunčan, ima pogled na park i Skupštinu. Izuzetan enterijer sa originalnim modernim rešenjima, renoviran najkvalitenijim materijalima. Prema ulici dnevni boravak otvoren prema trepezariji i povezan sa kuhinjom, oko 66m2, iz degažmana ulaz u gostinjski toalet. Lođa 6,4 m2 prema dvorištu, mirno, prijatno za sedenje. Dva prostrana gardarobera, spavaća soba i veliko kupatilo su u delu stana orijentisanom prema dvorištu. Cena je 325.000 evra sa kopletnim nameštajem i aparatima, bez stonih lampi, tepiha, slika i dekorativnih elemenata.

Stan u Kralja Milana

Predivan trosoban stan u centru grada u ulici Kralja Milana sa pogledom na Gradsku skupštinu. U stanu postoji centralno Stan je renoviran i po premeru sa devojačkom sobom koja je pretvorena u garderober ima 115m2. Stan ima pripadajući podrum. Cena stana iznosi 310.000 evra.

Stan u Kajmakčalanskoj

Luksuzan stan u zgradi iz 2006. godine od 100 m2.Stan se sastoji od ulaznog antre-a, velikog dnevnog boravka sa kaminom, kuhinje odvojene šankom, jedne velike spavaće sobe sa ugradnim plakarima, i jedne manje sobe. Stan ima dva kupatila. Stan poseduje i garaža od 27m2. Cena stana je 230.000 €.Cena garaže je 20.000 evra.

Stan u Nilkšićkoj

Prelep penthaus na Voždovcu u Nikšićkoj ulici. Stan ima 141 m2, na drugom spratu od ukupno dva, sa divnim pogledom i terasom. Stan je jako luksuzno opremljen. Po strukturi je 4.0, grejanje u stanu je EG. Cena stana iznosi 225.000 evra. Mogućnost kupovine dva garažna mesta.

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o.http://www.kacalazarevic.com

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o. je novoosnovana agencija sa tri licencirana agenta koja se bavi stručnim poslovima u prometu i zakupu nepokretnosti a sve u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!