Društvo

Podržite akciju #LiceVanUlice i kupovinom digitalnog broja magazina LiceUlice za 200 dinara, podržite njihove prodavce i prodavačice

Zbog praznih ulica, prodavci magazina LiceUlice su ostali bez posla. Oni, čiji je opstanak u direktnoj vezi sa vremenom provedenim na ulici, ostali su uskraćeni za mogućnost da zarade.

S idejom da nas podsete da su i dalje tu, ljudi iz magazina su pokrenuli akciju #LiceVanUlice, aktivirali svoju internet prodavnicu i prodavce, čak i u doba karantina.

Prodavci su se našli na ulicama današnjice, njuz fidovima, profilima i stranicama na društvenim mrežama i baš kao nekad, prodaju najnoviji broj časopisa po tradicionalnoj ceni od 200 dinara. Ipak, ovog puta, nude i prodaju specijalnu online verziju.Pozivamo vas da podržite prodavce i prodavačice, u ovim teškim i neizvesnim danima, kupite svoje onlin primerak ili im jednostavno solidarno pomognete kroz donaciju ili online pretplatu na sajtu: https://bit.ly/LiceULice_ Online   

"Zahvaljujući našem desetogodišnjem trudu, prepoznati smo kao projekat koji vredi podržati. Ova kampanja će znatno proširiti Liceulice zajednicu, krug onih koji nas cene i podržavaju, što će nam ne samo pomoći da prebrodimo krizu u koju smo svi zapali, već će nam znatno proširiti krug prijatelja i poštovalaca na koje ćemo se moći osloniti i u budućnosti ", rekao je Milosav Saki Marinović, direktor LiceUlice.Mi, svakodnevni internet prolaznici, naletećemo na prodavce dok ’šetamo’ mrežama. Pojaviće se iznenada, baš kao nekada. A na nama je da ovaj put ne pređemo na drugi kraj online ulice. Da ne okrenemo glavu, već ih pozdravimo sa smeškom, zgrabimo svoje online novčanike, odvojimo svega 200 dinara i kliknemo.

Jer da, podrška je uvek važna, ali danas, danas je od velikog značaja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!