1. May 2017.
Home / Vesti / Najnovije vesti iz Srbije / PKS dodelio nagrade kompanijama za društveno odgovorno poslovanje
PKS nagradio kompanije za društveno odgovorno poslovanje

PKS dodelio nagrade kompanijama za društveno odgovorno poslovanje

Privredna komora Srbije je dodelila Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje kompanijama koje su pokazale najveću posvećenost principima društvene odgovornosti.

Uručena su priznanja u tri kategorije: velika, srednja i mala/mikro privredna društva.

U kategoriji velikih privrednih društava nagrađene su kompanije “Delta Holding”, “Ball Packaging Europe Belgrade”, “Alfa Plam” iz Vranja, “Apatinska pivara” iz Apatina i “Delhaize Serbia”.

U kategoriji srednjih privrednih društava, priznanje su poneli “Rudnik”, “Hyatt Regency” iz Beograda i “Javno preduzeće Gradsko stambeno” iz Beograda. U kategoriji malih i mikro privrednih društava nagrađeni su “Inmold plast” iz Požege, “Farmaceutska kompanija GSK” iz Novog Beograda, “Eco Fenix B Team” iz Subotice, “Brantner otpadna privreda” iz Novog Bečeja i “Slobodna Zona” iz Pirota.

U kategoriji malih i mikro preduzeća, nagradu je dobila kompanija “Inmold plast” iz Požege, koja već četiri godine sa uspehom sprovodi program dualnog obrazovanja za preko 60 učenika pod pokroviteljstvom programa nemačke organizacije GIZ.

Pročitajte još

indija

MMF:Indija bi mogla biti četvrta ekonomija u svetu

Indija bi, sedam decenija nakon što je stekla nezavisnost, mogla da zaseni svog bivšeg kolonijalnog vladara. Ta zemlja mogla bi ove godine da istisne Ujedinjeno Kraljevstvo iz "društva" vodećih pet ekonomija sveta, prema novoj analizi Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o projekcijama rasta.