O nama

Ekonomski online je jedinstveno dnevno internet poslovno izdanje Eko Digital d.o.o. Beograd, koje pretplatnicima i čitaocima pruža koristan i praktičan poslovni sadržaj, sa ciljem da im pomogne u svakodnevnom poslovanju i napredovanju. Naša saradnici i čitaoci su privredni subjekti i poslovno orjentisani pojedinci. Postojimo od maja 2015 godine i do sada smo imali preko 15 hiljada objava.

Jedinstven poslovni sadržaj

Jedinstvenost našeg sadržaja, osim dnevnih poslovnih vesti iz zemlje i inostranstva, analiza i događaja, čini svakodnevna objava autorskih tekstova stručnjaka iz poslovne prakse i stručni odgovori na pitanja pretplatnika. Takodje, naši čitaoci mogu preko foruma otvoriti poslovne teme koje ih zanimaju i diskutovati o tome sa članovima poslovne zajednice Ekonomski.

Dodatna vrednost za pretplatnike-medijski prostor

Ekonomski online daje i dodatnu vrednost pravnim licima pretplatnicima, obezbeđujući im medijski i oglasni prostor za svoju promociju u zavisnosti od pretplatničkog paketa koji odaberu.

“Uverite se zašto vredi svaki dinar naše pretplate, registracijom na probni period, koju možete izvršiti ovde.”

Bonus dodatak

Pretplatnik pored pristupa celokupnom sadržaju dnevnog online izdanja, dobija i pristup arhivi (preko 15 hiljada objava) kao i besplatan e-mail servis „Pregled dana“ i „Nedeljnik ekonomski-vikend izdanje“.

Redakcija:

  • Biljana Blanuša, Urednik ekonomske redakcije
  • Ksenija Šćepanović, Marketing
  • Aleksej Misailović, CEO

Tehnička podrška:

  • Goran Popović
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!