Trgovina

Novi servis za elektronsku trgovinu Privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije je u saradnji sa kompanijom “Elcom” kreirala platformu za elektronsku trgovinu, zasnovanu na jednom od najmodernijih softvera za nabavku.

Platforma, preko koje će privrednici i kompanije, online, brzo i jednostavno nabavljati i prodavati robu i usluge, jedinstvena je u Srbiji i regionu. 
 
"Ovaj projekat je još jedan korak u modernizaciji i digitalizaciji poslovanja na srpskom tržištu. KLIK3MREŽA je novi servis Privredne komore Srbije koji će kompanijama i preduzetnicima omogućiti efikasnije i sigurnije poslovanje, olakšati transakcije sa poslovnim partnerima i smanjiti troškove. To će doprineti rastu prometa, tražnje i biti podsticaj povećanju proizvodnje. Cilj je da se poslovanje posredstvom ove platforme proširi na ceo region i da  srpska privreda postane regionalni lider u eCommerce-u" kaže Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.
 
Jedinstvena online berza proizvoda i usluga olakšava transakcije, omogućava lakše povezivanje privrednika i otvaranje novih tržišta.
 
"KLIK3MREŽA omogućava direktnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima. Svaki korisnik može da bude i kupac i dobavljač. Dobavljači imaju mogućnost da bez dodatnih sredstava za promociju plasiraju svoje proizvode i usluge, a kupci na jednom mestu dobijaju kompletnu ponudu na tržištu. Pretraživanje baze je jednostavno i pruža razne mogućnosti: od detaljnih informacija o selektovanom proizvodu i upoređivanje, preko informacija u realnom vremenu i uvida u celokupni proces nabavke, od strane direktora ili vlasnika kompanija, do finansiranja samih transakcija koje je planirano u finalnoj fazi" objašnjava Andrej Pavlović, direktor "Elcoma" za centralnu i istočnu Evropu.
 
"Elcom" koji je kreirao platformu predstavlja jednu od vodećih eProcurement softverskih kompanija u svetu, sa više od 150.000 korisnika i transakcijama u iznosu od 100 milijardi američkih dolara. Između ostalih, Vlada Škotske, poznata kao najmodernija eCommerce vlada u EU, jedan je od najznačajnijih Elkomovih partnera.
 
Platforma KLIK3MREŽA biće dostupna korisnicima od 2018. godine na web portalu povezanim sa sajtom Privredne komore Srbije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!