Društvo

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao.

Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni. Policija je obaveštena o nestanku novinara i u toku je intenzivna potraga za njim. 

MUP: Pronađen automobil Stefana Cvetkovića, raspisana potraga

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je policija u Beloj Crkvi noćas pronašla parkirani automobil za koji je utvrđeno da ga koristi novinar Stefan Cvetković i da je raspisana potraga za njim.

"Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke polo na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca", navedeno je u saopštenju. O ovom događaju, kako se dodaje, odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu sa Stefanom Cvetkovićem i za njim se intenzivno traga.

MUP Srbije saopštio je da angažovao više organizacionih jedinica koje tragaju za nestalim novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem, kao i da se obavlja pretraga šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio. Kako se navodi u saopštenju, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno je više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!