Bez kategorije

Mnogo novina na ovogodišnjem omladinskom sajmu turizma

Ovogodišnji peti po redu Regionalni omladnski sajam turizma - YOUTH Faire, koji se održava 5. i 6. jula u centru Novog Sada, imaće mnogo novina u odnosu na prethodne manifestacije, izjavila je danas portparolka Turističke organizacije Novog Sada (TONS) Tihana Putin.

Ovogodišnji peti po redu Regionalni omladnski sajam turizma - YOUTH Fair, koji se održava 5. i 6. jula u centru Novog Sada, imaće mnogo novina u odnosu na prethodne manifestacije, izjavila je  portparolka Turističke organizacije Novog Sada (TONS) Tihana Putin.

Ona je rekla Tanjugu da će jedna od značajnijih novina biti aktivno učešće medija na ovom omladinskom sajmu turizma, koji će se posetiocima predstaviti u "media korneru", ali i zaiteresovane upoznati sa tajnama novinarskog zanata i načina poslovanja medija uopšte. Kako je istakla, među medijima koji će se predstaviti na toj manifestaciji biće i Tanjug.

"Novost je i adrenalinska zona koji će biti postavljen na početku Zmaj Jovine ulice gde će posetioci moći da se oprobaju u nekim ekstremnim sportovima kao što je penjanje na stenu ili skejtbord, a po prvi put biće organizovana revija sporta i plesa u Katoličkoj porti u kojoj će svako ko to bude želeo moći da se oproba u nekim rekreativnim sportovima ili u različitim vrstama plesa", rekla je Putin.

Organizatori YOUTH Fair ove godine su pripremili i izuzetno bogatu nagradnu igru u kojoj učesnike očekuje niz vrednih nagrada u vidu ulaznica za različite festivale, omogućavanje učestvovanja u nekim od volonterskih kampova ili turističkih putovanja na destinacije koje najčešće posećuju mladi.

Putin je istakla da su učesće na tom regionalnom sajmu omladinskog turizma po prvi put najavile i organizacije i agencije iz Rumunije i Mađarske, a posetiocima će se, pored organizacija i agencija iz Srbije, predstaviti omladinske organizacije i iz Segedina, Osijeka, Maribora i mnogih drugih gradova u Regionu.

"Oprobana formula je kombinacija sajamskog i muzičkog programa i od toga nećemo odustati ni ove godine. Pripremili smo sjajan muzički program koji će biti odlična uvertira za Exit festival koji počinje odmah po završetku YOUTH Fair", rekla je Putin dodajući da će koncerti biti održani u Katoličkoj porti i na Trgu slobode. U Katoličkoj porti, oba dana trajanja sajma, posetioci će moći da uživaju u džez muzici, dok će na Trgu slobode nastupiti brojni izvođači među kojima će glavna zvezda biti Darko Rundek.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!