Računovodstvo i finansije

Izveštaj o bonitetu  -  najbolji način da proverite svoje kupce i dobavljače iz inostranstva

Planirate uvoz robe iz inostranstva? Ili možda izvoz iz Srbije?  U oba slučaja morate proveriti bonitet preduzeća sa kojim planirate saradnju. Izveštaj o bonitetu je alat kojim možete da procenite potencijalne poslovne partnere na osnovu njihove kreditne prošlosti i uslova plaćanja.

Precizno proverite ino partnera

Korišćenjem internacionalnih izveštaja o bonitetu smanjićete rizik u izboru kupaca i dobavljača iz inostranstva, uštedećete vreme i sredstva, a dobićete i realan pregled finansijskog poslovanja vaših poslovnih partnera i konkurencije.

COFACE kreditni izveštaji

U saradnji sa partnerskom kućom Coface Srbija, možete poručiti kreditne izveštaje za kompanije iz više od 150 zemalja sveta. COFACE kreditni izveštaj predstavlja složen i fleksibilan alat za upravljanje kreditnim rizikom i obuhvata osnovne podatke o izabranoj kompaniji, informacije o upravi i istoriji plaćanja, osnovne finansijske pokazatelje, Coface procenu kreditne sposobnosti i preporuku o maksimalnom kreditnom limitu. 

Bonitetni izveštaji za firme iz regiona

Interesuju vas preduzeća u BiH ili Sloveniji? U saradnji sa našim partnerima iz regiona možemo vam isporučiti bonitetni izveštaj o firmama iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Crne Gore. Na taj način dobićete ocenu finansijskog stanja izabranog preduzeća na osnovu ocene finansijskih pokazatelja i finansijskog rezultata.

Planirate uvoz ili izvoz? Proverite potencijalnog ino partnera! Kontaktirajte nas za detajnije infomacije.

CUBE TEAM D.O.O BEOGRADhttps://cubeteam.com

CUBE Team je savetnik i pomoć korisnicima prilikom donošenja odluka. Naša rešenja i proizvodi su namenjeni unapređenju poslovanja i rastu kompanije, bez obzira na veličinu. Cilj nam je da budemo partneri u uspehu naših klijenata.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!