1. May 2017.
Home / Vesti / Najnovije vesti iz Sveta / Instagram uskoro i u offline modu
Instagram uskoro i u offline modu

Instagram uskoro i u offline modu

Na konferenciji F8 najavljeno je da će korisnici Instagrama ovu društvenu mrežu uskoro moći da koriste i bez internet konekcije.

Naime, pojedini korisnici Androida već mogu koristiti ovu opciju, a u narednim mesecima će offline mode biti dostupan svima.

Korisnici će tako bez pristupa internetu moći videti sadržaj koji je učitan na aplikaciji do trenutka kad je mobilni telefon ostao bez internet veze. Taj sadržaj će korisnici moći da lajkuju, komentarišu ili sačuvaju, a i korisnike će moći da prestanu da prate. Sve akcije obavljene u “offline mode” će biti sprovedene kad se korisnik priključi na internet.

Ova opcija stvorena je jer je sve veći broj korisnika Instagrama u zemljama u kojima internet veza nije dostupna svima, bilo zbog infrastrukture, bilo zbog cene, pa se izvodi zaključak da tvorci Instagrama, za razliku od kreatora drugih društvenih mreža shvataju da potreba za komunikacijom postoji i u manje razvijenim zemljama.

Pročitajte još

Opel ampera

“Opel”-ov novi model električnog automobila subvencioniše nemačka država

Kompanija “Opel” je objavila cenu električnog modela “Ampera” u Nemačkoj, gde ovaj automobil, uz državne olakšice, košta 34.950 evra.