1. May 2017.
Home / Posle pet / Kultura i Zabava / Festival internacionalnog studentskog teatra (FIST) od 23. do 26. marta u Beogradu
fist 12

Festival internacionalnog studentskog teatra (FIST) od 23. do 26. marta u Beogradu

Studenti četvrte godine Katedre za menadžment i produkciju pozorišta radija i kulture Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, organizuju 12. Festival internacionalnog studentskog teatra koji će od 23. do 26. marta biti održan u Beogradu, a tema ovogodišnjeg FIST-a je Cirkus.

Na beogradskim lokacijama kao što su Dorćol Platz, Bitef teatar, UK “Vuk Stefanović Karadžić”, Kulturni centar “REX”, UK “Parobrod” publika će imati prilike da prati šest takmičarskih predstava iz Evrope, kao i dve predstave u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti.

Pored toga, posetioce Festivala 24, 25. i 26. marta u Dorćol Platzu od 17h očekuje i tribinski program, edukativni program u oblasti psihodrame i Playback teatra 23. i 24. u UK “Parobrod”, ali i dvodnevni program za najmladje – FISTić u Pozorištu lutaka “Pinokio” 23. i 24. marta.

Pročitajte još

Opel ampera

“Opel”-ov novi model električnog automobila subvencioniše nemačka država

Kompanija “Opel” je objavila cenu električnog modela “Ampera” u Nemačkoj, gde ovaj automobil, uz državne olakšice, košta 34.950 evra.