Bez kategorije

"Er Srbija" uvodi nove sisteme za prodaju i prijavu na let

"Er Srbija" uvodi nove sisteme za prodaju i prijavu na let, pa će 22. aprila doći do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga, a svi letovi i šalteri za prijavu na let fuinkcionisaće normalno.

"Er Srbija" uvodi nove sisteme za prodaju i prijavu na let, pa će 22. aprila doći do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga, a svi letovi i šalteri za prijavu na let fuinkcionisaće normalno.
Međutim, u saopštenju se navodi da u subotu neće moći da se rezervišu ili kupe karte onlajn, putem kol centra ili putnih agenata, da se izvrši onlajn prijava na let, kao ni da se promeni ili otkaže rezervacija.

Ove usluge ponovo će biti dostupne u subotu 22. aprila, u večernjim satima. Svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisaće normalno i prelazak na novi sistem ni na koji način neće uticati na bezbedno obavljanje redovnih letova.

Da bi se obezbedilo nesmetano prijavljivanje na letove tokom perioda prelaska na novi sistem, iz "Er Srbije" apeluju na sve putnike koji putuju između 22. i 24. aprila da na aerodrom dođu dva sata pre vremena poletanja i da ponesu odštampanu ili elektronsku kopiju karte ili putni itinerar na aerodrom.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.