1. May 2017.
Home / Kompanije / “Deichman” beleži 2,4 mlrd dinara prihoda – otvara 4 nove radnje
Deichman ostvario 2,4 mlrd dinara prihoda - otvara 4 nove radnje

“Deichman” beleži 2,4 mlrd dinara prihoda – otvara 4 nove radnje

Kompanija “Deichman” ostvarila je 2,4 milijarde dinara prihoda u 2016. godini u odnosu na 2 milijarde dinara u 2015. godini, a rast prihoda prati i rast prometa od 17 odsto, saopšteno je iz te kompanije.

 

“Od kad je “Deichmann” otvorio svoje prve prodajne objekte u Srbiji 2011. godine, u svakom trenutku bili smo usmereni na potrebe kupaca. Naša ponuda visokokvalitetnih proizvoda, sa dobrim odnosom cene i usluge, očigledno je ispunila očekivanja naših potrošača, pa se i naš stalni rast zasniva na izgrađenom poverenju”, kaže Boris Kopič, generalni direktor kompanije “Deichmann” za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Bosnu.

Širom Srbije u 2016. godini prodato je oko 850.000 pari cipela. Tokom 2016. godine došlo je i do povećanja broja zaposlenih sa 139 na 164, dok je ukupan broj prodajnih objekata povećan za četiri nove lokacije, u Beogradu, Nišu, Subotici i Valjevu.

Tako je na kraju prošle godine prodajna mreža obuhvatala ukupno 21 prodavnicu. U tekućoj godini planirano je otvaranje 4 nove prodavnice i to u Somboru, Smederevu i dve prodavnice u Beogradu. “Sa velikim entuzijazmom ulazimo u osmu godinu poslovanja u Srbiji i ostajemo na putu stabilnog rasta”, komentariše Kopič planirana otvaranja novih objekata.

Pročitajte još

Opel ampera

“Opel”-ov novi model električnog automobila subvencioniše nemačka država

Kompanija “Opel” je objavila cenu električnog modela “Ampera” u Nemačkoj, gde ovaj automobil, uz državne olakšice, košta 34.950 evra.