1. May 2017.
Home / Vesti / Najnovije vesti iz Srbije / Belgrade Youth Fair – 20. i 21. aprila u Domu sindikata
BYF

Belgrade Youth Fair – 20. i 21. aprila u Domu sindikata

U Beogradu će se 20. i 21. aprila u Domu sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija.

Ove manifestacije će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji.  Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge.

Pored toga, mladi će steći mogućnost da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu ponuditi. Cilj Konferencije je povezivanje mladih sa uspešnim ljudima koji će ih motivisati na karijerno napredovanje i usavršavanje, kao i na proaktivan pristup preduzetništvu,

Mladima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština.

Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

 

Pročitajte još

Opel ampera

“Opel”-ov novi model električnog automobila subvencioniše nemačka država

Kompanija “Opel” je objavila cenu električnog modela “Ampera” u Nemačkoj, gde ovaj automobil, uz državne olakšice, košta 34.950 evra.