Baza znanja | Digitalni marketing

Koraci za kreiranje video-kampanje u Adwords-u

Da biste kreirali video-kampanju u ovoj platformi, neophodno je da kao tip kampanje izaberete video. Vaša video-reklama će se onda prikazivati na YouTube-u, kao i na odgovarajućim sajtovima.

B2B: Digitalni marketing u funkciji pronalaženja novih klijenata

Poslujete u B2B sektoru, a komercijalisti su i dalje vaš najveći adut u pronalaženju klijenata? Znajte da propuštate mnoge prilike za prodaju! U vreme interneta kao važnog izvora informacija, vreme je da svoju prodajnu strategiju prilagodite takvim uslovima. U nastavku vam otkrivamo koji alati digitalnog marketing mogu da vam pomognu da dođete do vaše ciljne grupe.

Osnove targetiranja u Display kampanji u AdWords platformi

Ranije smo govorili o osnovama targetiranja u okviru Search kampanje u Adwords-u, zato će nam sada biti fokus osnove targetiranja u Display kampanjama. Pre nego što počnete da čitate ovaj tekst, preporučujemo vam da pročitate prvo tekst Osnove targetiranja u Search kampanji u AdWords platformi kako biste lakše razumeli kako funkcioniše targetiranje.

Heat map - napredno praćenje posetilaca vašeg veb sajta

Termin „heat map” u digitalnom marketingu predstavlja grafički prikaz kretanja vaših korisnika na sajtu koji analizirate. U svetu internet marketinga, „mape” koriste nijanse boja između tamnocrvene i svetložute kako bi prikazali učestalost pokreta ili akcija u određenom delu ekrana, tj. internet-prezentacije. Ukoliko se koriste na pravi način, vaš sajt može veoma brzo udvostručiti broj poseta i poboljšati prosečno vreme provedeno na sajtu.

Osnove targetiranja u Search kampanji u AdWords platformi

Da bi vaša AdWords kampanja bila uspešna, reklame te kampanje se moraju plasirati na pravom mestu u pravo vreme i pravom korisniku.

Kako izabrati pravog hosting provajdera?

Hosting je servis ili usluga, koju plaćate vašem hosting provajderu, a za uzvrat dobijate određeni prostor na njegovom kompjuteru (serveru).

Explore Feed: Nepotrebna promena ili pozitivna inovacija?

Uvođenje promena u procese koje smo do sada obavljali na jedan način, ma koliko one jednostavne bile, neminovno izazivaju početni strah i negodovanje. S druge strane, iskorak iz ustaljenog načina rada često može biti i sjajna inovacija, koja donosi napredak. Ponekad je jednostavno potrebno da prođe određeno vreme kako bi se došlo do zaključka o pozitivnom, odnosno, negativnom uticaju, koje promena ima.

Kako da koristite Bing platformu za oglašavanje?

Bing Ads je platforma za oglašavanje čije se reklame plasiraju na Bing i Yahoo pretraživaču. Odmah treba naglasiti da je ova platforma veoma slična AdWords-u. Ako već koristite AdWords za plasiranje svojih reklama, verovatno ćete lako savladati i korišćenje Bing-a.

Kako da znate da je digitalna agencija prava za vaš biznis?

Svidelo vam se kreativno rešenje, koje je ponudila agencija, finansijska ponuda je najpovoljnija, a i bilo je vreme da (konačno) uključite digital u integrisanu komunikaciju? Ipak, ume da bude teško da donesete odluku i izaberete agenciju sa kojom ćete moći da kreirate partnerski odnos uz jasno definisane zajedničke ciljeve.

Kako povećati posećenost Facebook stranice?

Danas je gotovo neophodno da brendovi imaju zvanične stranice na društvenim mrežama. Ukoliko ste postali admin ili samo uređujete stranicu (imate funkciju editora), morate svakodnevno pratiti metrike o kojima ćemo govoriti u tekstu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!