26. Mar 2017.
Home / Kompanije / “AIK Banka” učestvovala na Agrokompasu, forumu agrobiznisa i kvalitetne hrane
AIK banka

“AIK Banka” učestvovala na Agrokompasu, forumu agrobiznisa i kvalitetne hrane

AIK Banka učestvovala je na Agrokompasu, forumu agrobiznisa i kvalitetne hrane, obrađujući aktuelne teme “Agro servis u službi moderne poljoprivrede” i “Ecommerce – prodavnica budućnosti”.

Ecommerce predstavlja poslovnu komunikaciju i prenos dobara i usluga, kroz kupovinu i prodaju, putem internet mreže. Najrasprostranjeniji način plaćanja roba i usluga na internetu jeste putem platnih kartica, a jedna od najvećih prednosti ovog načina plaćanja jeste ta što Internet prodavnica radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Agrokompas, forum hrane i prateća manifestacija Festival dobrog ukusa, imaju misiju da proizvođače, prerađivače i trgovce podstaknu na investiranje u kvalitet, privlačnost i osvajanje novih tržišta. Banke predstavljaju najsigurnije partnere poljoprivrede i  industrije hrane u procesu povećanja vrednosti proizvoda, razvoju brenda i izvozu, investicijama kroz bankarske agro pakete koje se višestruko vraćaju.

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu, imajući u vidu da je Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.

Pročitajte još

Dačić ponovo želi premijersku fotelju

Dačić ponovo želi premijersku fotelju

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi slagao kada bi rekao da ga ne zanima funkcija premijera.