1. May 2017.
Home / 1 / Aerodrom “Nikola Tesla” peti najbolji aerodrom u Istočnoj Evropi
koncesija aerodroma nikola tesla

Aerodrom “Nikola Tesla” peti najbolji aerodrom u Istočnoj Evropi

Aerodrom “Nikola Tesla” već treću godinu zauzima 5. mesto među najboljim aerodromima u Istočnoj Evropi, a nagrada je ozvaničena na dodeli nagrada agencije “Skytrax”, specijalizovane za rejting u vazdušnom saobraćaju, koja je održana u Amsterdamu.

Prema klasifikaciji Skytrax-a, najbolji aerodrom na svetu već petu godinu je aerodrom Čangi u Singapuru, a najbolji aerodrom u Evropi je aerodrom u Minhenu.

Ove nagrade su među najprestižnijima u oblasti avio-industrije, a izbor je napravljen na osnovu 13,82 miliona online upitnika, u kojima su putnici ocenjivali 550 aerodroma širom sveta. Istraživanje je sprovedeno među 105 različitih nacija u periodu od jula 2016. do februara 2017. godine. Predmet istraživanja su komfor i zadovoljstvo putnika različitim segmentima aerodromske usluge, od dolaska na aerodrom, prijave na let, kupovine, transfera i bezbednosti, sve do ulaska u avion.

Pročitajte još

Opel ampera

“Opel”-ov novi model električnog automobila subvencioniše nemačka država

Kompanija “Opel” je objavila cenu električnog modela “Ampera” u Nemačkoj, gde ovaj automobil, uz državne olakšice, košta 34.950 evra.